Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

π. Ἀνδρέας Παραδεισιώτης: Μέ ἔκανε καλά ἡ Ἁγία Μαρίνα


  Ένα φοβερό γεγονός που συνέβη στη μακρινή μεγαλόνησο Κύπρο συγκλόνισε τους αμφιβάλλοντες και ενίσχυσε την πίστη των πιστών. Πρόκειται για τον ιερέα πατέρα Ανδρέα Παραδεισιώτη, εφημέριο του Ιερού Ναού 'Αγίας Μαρίνας του χωριού Ορά της επαρχίας Λάρνακος. Ό πατήρ Ανδρέας, αγιασμένος Λευΐτης έπασχε από μία σοβαρή πάθηση της σπονδυλικής στήλης, ή οποία τον έριξε στο κρεβάτι ακίνητο.

 Ήταν επόμενο να καταφύγει σε ειδικό ορθοπεδικό προκειμένου να εγχειριστεί. Στις 15 Ιουλίου προ παραμονή της εορτής της Αγίας Μαρίνης εκείνος βρίσκεται στην κλινική καρφωμένος στο κρεβάτι του. Δεν εύρισκε ανάπαυση. Μα να εορτάζει ή 'Αγία και εγώ να βρίσκομαι εδώ; "Όχι. 0ά πάω. Ζήτησε άδεια από τον ιατρό του προκειμένου να παρευρεθεί στην πανήγυρη της Αγίας Μαρίνης, πού ευλαβείτο αφάνταστα. 0ά πάω, γιατρέ, γιατί θέλω να επικαλεσθώ τη βοήθειά της για τη θεραπεία μου.
Ό ιατρός είχε βέβαια τις αντιρρήσεις του, αλλά υπέκυψε στις πιέσεις του πατρός Ανδρέα, αφού κατέστησε υπεύθυνο τον ίδιο και τους δικούς του για το μεγάλο τόλμημα.
 Έτσι οι δικοί του τον οδήγησαν στο χωριό. "Όταν όμως μπήκε μέσα στην εκκλησία ένοιωσε την ανάγκη να λειτουργήσει. Είπε δυο λόγια προσευχής και κατόπιν άρχισε να ενδύεται το ιερατικά του άμφια με μεγάλη δυσκολία. "Άρχισε ή λειτουργία. Ό π. Ανδρέας νοιώθει καλύτερα. Σιγά, σιγά περνώντας ή ώρα ένοιωθε ακόμη καλύτερα, ώσπου στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ένιωσε εντελώς καλά.
http://hristospanagia3.blogspot.gr/

ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ LORD JESUS CHRIST 3. ΑΡΧ. ΣΑΒΒΑΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

«Θεία Ψυχανάλυση». Ἀρχ. Σάββας Ἁγιορείτης

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κανὼν Ἱκετήριος εἰς τὸν Ἰησοῦν Χριστόν

Ὁ Μέγας Παρακλητικὸς Κανὼν τῆς Παναγίας

Παρακλητικός Κανών Αγίου Πορφυρίου Καυσοκαλυβίτου

Παρακλητικός Κανών Οσίου Αρσενίου - Βατοπαίδι Χαλκιδικής