Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ. ΚΑΘ` ΟΔΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ."Ὅμως ὑπάρχουν καί σημάδια πού προμηνύουν τό νέο πόλεμο, ἀνάμεσα στά ὁποῖα εἶναι: ἡ ἐνδυνάμωση τῆς δυσπιστίας τοῦ ἑνός κράτους ἕναντι τοῦ ἄλλου, τό φυλετικό καί ἐθνικό μίσος, ἰδιαίτερα τό γενικευμένο σκοτεινό προαίσθημα καί ἡ καθολική ταραχή τῶν πνευμάτων καί στίς πέντε ἡπείρους"

ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ της Ευρώπης και της Αμερικής, στρατηγέ μου, ξεκίνησε ο Βαλκάνιος, ετοιμάζονται πυρετωδώς για το νέο πόλεμο. Ποιος δε το βλέπει αυτό; Ούτε καν για το βοσκό στα βουνά δεν είναι μυστικό, πόσο μάλλον για τούς ανθρώπους που ζουν στις πόλεις, πού παρακολουθούν τά ανθρώπινα έργα. Την κούρσα των εξοπλισμών ακολουθούν κατά πόδας την Ευρώπη και την Αμερική δύο τρεις λαοί της Ασίας, όπως οι Ιάπωνες, οι Τούρκοι και ως ένα σημείο η Περσία και το Αφγανιστάν. 
Η μεγάλη Κίνα προς το παρόν ξεκαθαρίζει τούς λογαριασμούς μέ τον εαυτό της και κάνει αιματηρές πολεμικές ασκήσεις πάνω στα παιδιά της προετοιμάζοντάς τα, ακόμα και ασυνείδητα για τη σφαγή των ξένων παιδιών. Όμως εκείνοι πού βάρυναν τη συνείδησή τους μέ την ευθύνη του προηγούμενου Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, θα επιβαρύνουν τον εαυτό τους και μέ την ευθύνη του πολέμου πού βρίσκεται προ των πυλών. Αυτοί είναι λαοί της λευκής φυλής, λαοί αποκαλούμενοι χριστιανικοί. Στην προετοιμασία για το νέο πόλεμο ή τους νέους πολέμους, θα προπορευτούν από τούς άλλους λαούς και φυλές σε παγκόσμιο επίπεδο. Και το ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο πόλεμο μάς το μαρτυρούν:
http://hristospanagia3.blogspot.gr/

ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ LORD JESUS CHRIST 3. ΑΡΧ. ΣΑΒΒΑΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

«Θεία Ψυχανάλυση». Ἀρχ. Σάββας Ἁγιορείτης

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κανὼν Ἱκετήριος εἰς τὸν Ἰησοῦν Χριστόν

Ὁ Μέγας Παρακλητικὸς Κανὼν τῆς Παναγίας

Παρακλητικός Κανών Αγίου Πορφυρίου Καυσοκαλυβίτου

Παρακλητικός Κανών Οσίου Αρσενίου - Βατοπαίδι Χαλκιδικής